ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΜΙΑΝ

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΜΙΑΝ

Αγαπητά μέλη, φίλοι της ΕΜΙΑΝ, παλαιοί συνοδοιπόροι και συναγωνιστές, ενεργοί πολίτες,

Η Εταιρεία Μελέτης της Ιστορίας της Αριστερής Νεολαίας (ΕΜΙΑΝ), η οποία ιδρύθηκε το 2000, έχει καταβάλει αξιόλογη προσπάθεια ώστε να διατηρηθούν στη μνήμη των νεοτέρων οι θυσίες και οι αγώνες της Αριστερής και ευρύτερα της ελληνικής νεολαίας για την προκοπή και την ανόρθωση της χώρας μας στη διάρκεια του δεύτερου μισού του 20ού αιώνα. Ταυτόχρονα, με τα πλούσια αρχεία της, που είναι προσβάσιμα στους ερευνητές, τους νέους ιστορικούς και σε κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη, έχει συμβάλει στην προαγωγή της ιστορικής επιστήμης στο γνωστικό αντικείμενο Νεολαία, κινήματα νεολαίας, νεολαία, παιδεία και πολιτισμός.

Σήμερα, σε εποχή κρίσης, όπου η νεολαία μας αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα, εκτιμούμε ότι είναι απαραίτητη και αναγκαία η ύπαρξη της ΕΜΙΑΝ, η οποία συμμετέχει με πρωτοβουλίες της, συνεργασίες και εκδηλώσεις στη μελέτη διάφορων ζητημάτων της ελληνικής νεολαίας, ενώ ανανεώνεται συνεχώς με καινούργια μέλη που συνδέονται με τις νεότερες γενιές, καθώς και με νέα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας.

Για να υπάρχει όμως και για να συνεχίσει το έργο της, πρέπει να μπορεί να καλύπτει ορισμένες αναγκαίες δαπάνες λειτουργίας, που στη σημερινή συγκυρία οι δυσκολίες έχουν γίνει ανυπέρβλητες.

Για το λόγο αυτό απευθυνόμαστε σε όλα τα μέλη, τους φίλους και τους παλαιούς συναγωνιστές, καλώντας σας να ενισχύσετε οικονομικά την Εταιρεία με όποιο χρηματικό ποσό εσείς κρίνετε, πιστώνοντας τον νέο λογαριασμό καταθέσεων της ΕΜΙΑΝ στην ALPHA BANK, Κατάστημα Κοραή αρ. 558.00.2002000013.

Ευελπιστώντας στη θετική σας ανταπόκριση, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Αθήνα, 27 Ιουνίου 2014

Με εκτίμηση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΜΙΑΝ