ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΜΙΑΝ

Ανακοίνωση

προς όλους του Εταίρους της ΕΜΙΑΝ

Αγαπητοί φίλοι.

Όπως αρκετοί από σας γνωρίζετε, η Εταιρεία Μελέτης της Ιστορίας της Αριστερής Νεολαίας (ΕΜΙΑΝ) από τον ερχόμενο μήνα Αύγουστο 2017 θα αναστείλει προσωρινά τις εργασίες της για να μεταστεγαστεί σε άλλο κτήριο στο κέντρο της Αθήνας.

Η μεταστέγαση αυτή προέκυψε μετά από απαίτηση της ιδιοκτήτριας της πολυκατοικίας της οδού Μαυρομιχάλη 52, όπου στεγαζόμαστε από το 2000, να της παραδοθεί το κτήριο για ανακαίνιση και μεταπώληση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο επιβλέπει αυτή τη βδομάδα όλες τις διαδικασίες μεταφοράς των αρχείων, της βιβλιοθήκης, των επίπλων και της λοιπής οικοσκευής της Εταιρείας σε αρχειοστάσιο των ΑΣΚΙ στα Κάτω Πατήσια, όπου πρόκειται να φιλοξενηθούν όλα με ασφάλεια, μέχρι να ολοκληρωθεί η παράδοση του νέου κτηρίου.

Παρακαλούμε πολύ να μην αποστέλλετε πλέον βιβλία, επιστολές ή άλλο υλικό στην ως άνω ταχυδρομική διεύθυνση της Εταιρείας και για οποιαδήποτε θέμα να επικοινωνείτε απευθείας με τον πρόεδρο ή τον γεν. γραμματέα στα κινητά τηλέφωνα: Θανάσης Καλαφάτης, 6977 777237, Ζήσιμος Συνοδινός, 6948 202110, ενώ θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε την ιστοσελίδα της ΕΜΙΑΝ για την ενημέρωση και επικοινωνία μας.

Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι

Αθήνα, 25 Ιουλίου 2017

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

          Ο Πρόεδρος                                                                      Ο Γ. Γραμματέας

 Θανάσης Καλαφάτης                                                                 Ζήσιμος Συνοδινός

Καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιά                                             Ιστορικός-Αρχειονόμος